Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 OMS brandmelding Bidfood Diamantstraat Hengelo 051131

Het weer in Twente
Het is   16.2 °
Windrichting  ZW


Buienradar

Grote brand door ongeval op A1, Grip1

  • 05-10-2011 - Rijssen - Woensdagmorgen is door een ongeval op de A1 bij Rijssen een grote brand uit gebroken. Hulpdiensten uit Rijssen, Enschede, Hengelo, Nijverdal, De Lutte, Holten en Haaksbergen zij uitgerukt om de brand te bestrijden.

    Het ongeval op de A1 bertreft 3 vrachtwagens en 1 personen auto. 4 slachtoffers zijn lichtgewond. De brand was rond 10:50 geblust.

    De rijstrook richting Apeldoorn blijft tot ongeveer vanavond 21:00 gesloten. De rijstrook richting Hengelo is weer open.

    De aanrijding en de brand zijn vermoedelijk ontstaan doordat een vrachtwagenchauffeur (43 jr Ospel), de op de vluchtstrook stilstaande vrachtwagen raakte waardoor zijn combinatie dwars over beide rijbanen kwam te staan. De op de linker baan rijdende automobilist ( 58 jr Zenderen) kon niet voorkomen dat hij met zijn auto de scharende combinatie raakte en is tegen de middengeleider tot stilstand komt. De derde vrachtwagenchauffeur (30 jr Venlo) kon zijn combinatie wel op tijd tot stilstand brengen maar kon niet voorkomen dat zijn vrachtwagen vlam vatte.

  • Ga naar het artikel van: Grote brand door ongeval op A1, Grip1