Laatse alarmmelding: Graag contact OC Hengelo

Het weer in Twente
Het is   -2.2 °
Windrichting  ZO


Buienradar

Ramkraak bij juwelier aan de Christiaan Langefeldstraat

14-10-2011
Hengelo - Bij een juwelier aan de Christiaan Langefeldstraat is in de vroege ochtend van vrijdag 14 oktober een ramkraak gepleegd.

Omstreeks 03.15 uur is met een auto door de ingang van het winkelcentrum gereden, waarin de juwelier is gesitueerd. Vervolgens heeft deze auto de pui van de juwelier geramd. Een hoeveelheid sieraden in buitgemaakt. De auto, een blauwe Volkswagen Golf, is vervolgens teruggevonden in het park bij een vijver achter het winkelcentrum. Uit onderzoek is gebleken dat deze auto in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 oktober is gestolen in Gronau (Duitsland). Er is geen signalement van daders bekend.
De technische recherche van Politie Twente heeft uitgebreid onderzoek gedaan op de plek van de ramkraak. De omgeving van de juwelier omstreeks 09.30 uur weer vrijgegeven.

Politie Twente is op zoek naar getuigen. Wellicht zijn er mensen die de blauwe Volkswagen Golf donderdag of vrijdagnacht hebben zien rijden in de buurt van het winkelcentrum. Ook mensen die andere informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan, worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, team Hengelo Noord 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.comments powered by Disqus