Laatse alarmmelding: P 1 BTW-02 BR gerucht Posthuisstraat Goor 051431

Het weer in Twente
Het is   4.6 °
Windrichting  NNW


Buienradar

Politiesteunpunt Ootmarsum is verhuisd

11-09-2011
Ootmarsum - Vanaf woensdag 14 september houdt Theo Reinerink wijkagent van Ootmarsum, Nutter, Agelo, Lattrop-Brecklenkamp en Tilligte spreekuur in het nieuwe Ootmarsumse politiesteunpunt. Dit steunpunt is gevestigd in de nieuwe brandweerkazerne aan de Laagsestraat 4 in Ootmarsum. Iedere woensdagmiddag is het steunpunt geopend tussen 14.00 en 17.00 uur.

Het politiebureau in Denekamp, gevestigd aan de Nordhornsestraat 62, is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Het steunpunt in Weerselo, gevestigd aan de Legtenbergerweg 3, is iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Harry Zwiers, wijkagent van Deurningen, Rossum, Saasveld en Weerselo houdt dan zijn spreekuur.
Buiten deze openingstijden om is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een medewerker van de politie in de gemeente Dinkelland. De politie Twente is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor niet-spoedeisende zaken. In noodsituaties kan er altijd gebeld worden met het alarmnummer 112.

Internetaangifte
Graag willen wij u attenderen op de mogelijkheid om via internet aangifte te doen.
Dit kan o.a. bij:
doorrijden na een aanrijding, zonder gegevens van de tegenpartij;
vernieling, diefstal en winkeldiefstal, allen zonder verdachtenindicatie.

Bezoek hiervoor deze website, een bezoek aan een politiebureau is dan veelal niet meer nodig. Groot voordeel van het doen van aangifte via internet is natuurlijk dat u thuis kunt blijven. U heeft dan niet te maken met wachttijden aan de balie en u kunt in alle rust achter uw eigen computer de aangifte verwerken. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van uw internetaangifte, dan krijgt u vanzelf een telefoontje van de politie


comments powered by Disqus