Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Geerdinksweg Hengelo OV

Het weer in Twente
Het is   25.3 °
Windrichting  N


Buienradar

Dode man in Twentekanaal door misdrijf overleden

22-08-2011
Hengelo - De 59-jarige Jan Diphoorn uit Hengelo die donderdagochtend 18 augustus omstreeks 7.30 uur dood werd aangetroffen in het Twentekanaal, is door een misdrijf om het leven gekomen. Sectie heeft dit uitgewezen.

Het Team Grootschalig Opsporing, genaamd TGO Maureen, zet het onderzoek voort met 20 rechercheurs. Naar aanleiding van een eerdere getuigenoproep hebben 5 mensen zich gemeld. De politie is echter nog steeds op zoek naar mensen die:

- Regelmatig contact hadden met Jan Diphoorn, nadrukkelijk ook via internet aangezien hij daar zeer actief was. De politie wil graag spreken met mensen die via e-mail, chat, social media of profielen op websites contact met hem hadden.

- Jan Diphoorn hebben gezien tussen woensdagavond 17 augustus en donderdagochtend 18 augustus om 7.30 uur, het tijdstip van zijn aantreffen. Ook mensen die bijzonderheden hebben gezien in de omgeving van zijn woning aan de Bornsestraat in Hengelo en/of het Twentekanaal nabij het Grasbroek zijn welkom.


Op onderstaande foto is Jan Diphoorn afgebeeld. Recentelijk had hij echter zijn baard afgeschoren.

Donderdagavond zullen er in de uitzending van Onder de Loep van RTV Oost beelden worden getoond van de woonomgeving van het slachtoffer en de locatie waar hij donderdagochtend werd aangetroffen.

Heeft u informatie die relevant is voor dit onderzoek? Weet u waar Jan Diphoorn is geweest of met wie hij contact heeft gehad, heeft u hem zelf nog gezien of contact met hem gehad via e-mail, chat of internet? Neemt u dan contact op met de Politie Twente, TGO Maureen via 0900-8844 of anoniem via Bel M 0800-7000. Mailen kan via tgo.maureen@twente.politie.nl. Zoals gebruikelijk zal al het contact en alle informatie vertrouwelijk worden behandeld.


2011/08-22/767-1.jpg

Dode man in Twentekanaal door misdrijf overleden

comments powered by Disqus