Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 OMS brandmelding Bidfood Diamantstraat Hengelo 051131

Het weer in Twente
Het is   16.4 °
Windrichting  ZW


Buienradar

Politie zoekt getuigen ongeval

29-06-2011
Borne - Dinsdag 21 juni jl. heeft omstreeks 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Rondweg met alleen materiŽle schade. Politie Twente is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden, zodat de toedracht van het ongeval kan worden achterhaald.

Die dinsdagmiddag reden een blauwe Mitsubishi Galant en een witte bulkvrachtwagen met blauw opschrift vanaf de A1 in de richting van Oldenzaal. Zij namen beiden de afslag Borne en bij de verkeerslichten ter hoogte van het hotel gingen zij linksaf, de Rondweg richting Borne op. Voorbij de verkeerslichten richting Ikea wisselde de vrachtwagen van rijbaan, de rechter rijstrook op. De Mitsubishi die rechts van de vrachtwagen reed, stuurde richting berm en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Hierdoor raakte zijn auto flink beschadigd.
Politie Twente probeert de oorzaak van het ongeval te achterhalen en vraagt bestuurders die getuige van dit ongeval zijn geweest of over andere informatie beschikken, die mogelijk kan leiden tot het achterhalen van de toedracht, zich te melden. Dit kan via het algemene politienummer 0900-8844.comments powered by Disqus