Laatse alarmmelding: graag mka bellen

Het weer in Twente
Het is   24.0 °
Windrichting  ZW


Buienradar

Man op straat mishandeld en beroofd

19-01-2011
Enschede - Zondag 16 januari rond 06.40 uur werd een 63-jarige man uit Enschede op de Hengelosestraat mishandeld en bestolen door twee onbekende jongemannen op een bromfiets.


De 63-jarige EnschedeŽr liep vanaf de Prinsessentunnel richting Ripperdastraat en stond voor het verkeerslicht te wachten. Opeens kreeg hij een harde trap tegen zijn linker bovenarm en viel voorover op de grond. Toen de man op de grond lag, stapte de jongen die achterop de bromfiets zat, af en gaf de EnschedeŽr met volle kracht een trap tegen de rechterkant van zijn hoofd. De 63-jarige man houdt zijn armen om zijn hoofd om zich te beschermen voor verdere schoppen. De jongen pakt vervolgens de aktekoffer van de 63-jarige man en springt weer achterop de brommer. De bromfiets verdwijnt hierna in de richting van de Parkweg.
Signalement
De 63-jarige man gaf het volgende signalement van de daders: de bestuurder van de bromfiets was een blanke man tussen de 16 en 20 jaar, slank postuur. Hij droeg een donkergrijze helm, donkere jas van een gladde stof, sportief model, tot op de heup en grijze sportschoenen met een witte streep aan de zijkant. De passagier was een blanke man tussen de 16 en 20 jaar, van circa 1,60 meter, slank postuur. Hij droeg een donkerblauw trainingsjack met een lichte streep over de lengte van de arm, blauwe jeans, witte sportschoenen, bonte muts in donkere tinten met een koord langs het gezicht, donkergrijze helm en een zwarte streep eroverheen. De brommer was grijs met matzwarte onderdelen achterop, die eruitzagen alsof ze zelf geschilderd kunnen zijn.

Getuigen
Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek. Zij worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van Politie Twente, Team Enschede 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


comments powered by Disqus