Laatse alarmmelding: P 2 BTW-02 Liftopsluiting Kortelandstraat Enschede 054131

Het weer in Twente
Het is   5.4 °
Windrichting  NNW


Buienradar

Politie zoekt getuigen van een steekincident

29-03-2017
Hengelo - De politie in Hengelo is op zoek naar getuigen van een steekincident op dinsdag 28 maart aan het begin van de avond. Dit gebeurde in de omgeving van de Deldenerstraat. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Hengelo, meldde zich bij de politie nadat hij zich in het ziekenhuis had laten behandelen.

Het slachtoffer meldde zich omstreeks 20.30 uur op het politiebureau in Hengelo. Hij verklaarde dat hij op de Deldenerstraat, ter hoogte van het steegje naast de Waterstaatkerk ruzie kreeg met drie mannen. Daarbij werd hij gestoken met een scherp voorwerp. Nadat de drie mannen er vandoor waren gegaan, ging hij naar de huisartsenpost.

Toen de man zich bij de politie meldde, werd direct een onderzoek gestart. De politie heeft een vermoeden wie de drie mannen zijn, maar meer informatie over wat er is gebeurd ontbreekt nog. Ook ter plaatse vonden agenten geen sporen. Daarom is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien wat met dit incident te maken heeft. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl


comments powered by Disqus