Laatse alarmmelding: P 5 BTW-02 BR berm-/bosschage Brugstraat Almelo 053131

Het weer in Twente
Het is   2.8 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Man overgoten met brandbare vloeistof

14-03-2017
Hengelo - Politie houdt 35-jarige verdachte aan voor poging moord/doodslag.

Een 38-jarige man uit Hengelo belde op maandagmorgen 13 maart naar de politie. Hij vertelde dat hij omstreeks 7.00 uur door een kennis van hem was overgoten met een brandbare vloeistof op de Industriestraat in Hengelo. De kennis, een man van 35 jaar uit Hengelo, wilde hem in brand steken. De 38-jarige man wist dit te voorkomen door weg te rennen. De politie heeft aangifte van de man opgenomen en een onderzoek in gesteld.

In de middag is een 35-jarige man uit Hengelo buiten heterdaad, op last van de officier van justitie, aangehouden in Hengelo. Hij wordt verdacht van poging moord/doodslag. De politie onderzoekt de aanleiding van dit incident en heeft inmiddels een buurtonderzoek gehouden.

De politie wil graag met getuigen, die zij nog niet gesproken hebben, in contact komen die iets gezien hebben of meer weten van de aanleiding van het incident. Dit kan via het politienummer 0900 8844 of anoniem via Bel Misdaad anoniem 0800 7000. Een reactie via het digitaal tip formulier kan uiteraard ook.


comments powered by Disqus