Laatse alarmmelding: P 2 BTW-02 Leefmilieu Kindercentrum Twente Schalkburgerstraat Hengelo 051131

Het weer in Twente
Het is   3.9 °
Windrichting  NNW


Buienradar

Jongen rekent pizza af met vals briefje van 50 euro

13-01-2017
Oldenzaal - Terwijl agenten de verdachte controleren omdat hij verdacht werd van het betalen van een pizza met een vals euro briefje, kwam tegelijkertijd een andere pizzabezorger met een bestelling voor hem aanrijden.

Op donderdag 12 januari 2017 kwam er omstreeks 20.30 uur melding binnen bij de politie van een pizzeria gevestigd aan de Deuringerstraat in Oldenzaal. Er was een bestelling afgerekend met een vals euro briefje. De bestelling was via een website geplaatst en moest bezorgd worden aan de Klompenmaker in Oldenzaal. De persoon die de pizza had besteld stond op de openbare weg de pizzabezorger op te wachten. Hij rekende de pizza, zo bleek later, met een vals briefje van 50 euro af. De politieagenten zijn na het opnemen van de aangifte van de bezorger, naar de Klompenmaker in Oldenzaal gereden.

Daar troffen ze een jongen aan die voldeed aan het, door de pizzabezorger, opgegeven signalement. De agenten hebben de jongen daarop gecontroleerd. Hij was 17 jaar en woonde op een ander adres dan de Klompenmaker, in Oldenzaal. Terwijl de agenten met de jongen in gesprek waren kwam er een bezorger van een andere pizzeria-Grillroom uit Oldenzaal aanrijden. De bezorger vertelde dat hij een bestelling bij zich had en dat er zou worden betaald met een briefje van 50. De 17-jarige jongen is hierop aangehouden. In de portemonnee van de jongen troffen de politieagenten nog twee valse briefjes van 50 euro aan. De jongen is voor nader onderzoek opgesloten in het arrestantencentrum in Borne.


comments powered by Disqus