Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Noord Esmarkerrondweg Enschede

Het weer in Twente
Het is   1.5 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Surveillerende agenten betrappen inbreker op heterdaad

20-12-2016
Enschede - De verdachte ging er op een motorscooter vandoor maar kon even later door politieagenten worden aangehouden.

Surveillerende politieagenten zagen op dinsdag 20 december omstreeks 3.55 uur aan de Veldhoflanden in Enschede een motorscooter met brandende verlichting staan voor het winkelcentrum.

Toen ze poolshoogte wilden nemen en met de auto in de richting van de motor reden zagen ze een man met een big-shopper het winkelcentrum uitlopen. Bij het zien van de politieauto liet de man de tas vallen en ging erop de motorscooter vandoor.

De agenten hebben met meerdere eenheden de achtervolging ingezet. De man op de motor is nadat hij de Kiepe overstak en de Dulderbrink op reed onderuit gegaan met zijn voertuig. Hij is daarop weggerend. Twee politieagent zijn daarop achter hem aangerend. Op het grasveld bij de Dulderbrink/Manderbrink werd de man door de agenten ingehaald en overmeesterd.

Hij, een 26-jarige man uit Almere, is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne. In de dat de achtergelaten big-shopper zaten sigaretten die waren gestolen bij de Primera, alwaar was ingebroken. De goederen die in de buddyseat en bij de man uit Almere zijn aangetroffen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen.


comments powered by Disqus