Laatse alarmmelding: P 2 BTW-02 Leefmilieu Kindercentrum Twente Schalkburgerstraat Hengelo 051131

Het weer in Twente
Het is   3.1 °
Windrichting  ONO


Buienradar

Man aangehouden na steekincident

13-11-2016
Borne - De man viel een vrouw lastig en stak daarna met een mes in op een medebewoner die het voor haar opnam. Daarop vluchtte hij weg.

Op zaterdag 12 november omstreeks 22.30 uur kwam er een melding binnen bij de politie over een steekincident in het Asielzoekerscentrum (AZC) aan de Bornerbroeksestraat in Borne. Een 23-jarige vrouw uit het AZC Budel-Dorplein was tegen haar wil betast door een 24-jarige bewoner van het AZC. Hij bedreigde haar tevens met een mes. Een 21-jarige andere bewoner wilde de vrouw beschermen en sprong tussen beiden. Hij werd daarop op meerdere plaatsen in zijn armen en been gestoken door de 24-jarige man. De man met het mes is daarop naar buiten gevlucht. De politie is meteen gewaarschuwd en meerdere eenheden, hondengeleiders en een politiehelikopter hebben naar de 24-jarige man gezocht. Hij werd op zondag 13 november 2016 omstreeks 00.15 uur aangehouden op het station in Borne.

De gewonde man heeft zijn verwondingen laten verplegen. Zowel hij als de 23-jarige vrouw doen aangifte tegen de 24-jarige man. De politie stelt een nader onderzoek in.


comments powered by Disqus