Laatse alarmmelding: P 2 BTW-02 Liftopsluiting Kortelandstraat Enschede 054131

Het weer in Twente
Het is   5.6 °
Windrichting  NNW


Buienradar

Autospiegels vernield, één jongen aangehouden

07-08-2016
Oldenzaal - In de nacht van zaterdag op zondag 7 augustus heeft de politie een 16-jarige jongen uit Oldenzaal aangehouden op verdenking van het vernielen van meerdere autospiegels aan de Staringstraat in Oldenzaal. De politie onderzoekt nog of er meer jongens bij de vernielingen betrokken waren.

Een alerte getuige belde de politie rond 00.45 uur over een groep jongens die net daarvoor spiegels van auto’s zou hebben getrapt. De groep zou richting het centrum zijn gefietst. De politie stelde direct een onderzoek in en trof in de buurt een groep jongeren aan die bij het zien van de politie hard wegfietsten. De politie heeft een aantal van hen achterhaald en gesproken. Op basis van getuigenverklaringen is tot nu toe één verdachte aangehouden door de politie. Deze 16-jarige jongen is even na 01.00 uur bij een horecagelegenheid getraceerd door de politie en aangehouden.

De politie heeft de vermoedelijke route van de jongens nagekeken en tot nu toe staat de teller op zes vernielde autospiegels. Als er gedupeerden zijn die de schade nog niet gemeld hebben bij de politie roept de politie hen op zsm aangifte te doen via politie.nl.

Bent u getuige geweest van een vernieling, bel dan aub met de politie via 0900-8844.


comments powered by Disqus