Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 OMS brandmelding Sealed Air (Diversey) Hendrik ter Kuilestraat Enschede 054131

Het weer in Twente
Het is   9.4 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Mannen op scooter plegen straatroof

02-08-2016
Hengelo - Maandagnacht, rond 01.30 uur, is een 21-jarige man in het fietstunneltje in het Bartelinkslaantje van zijn geld beroofd. De daders gingen er op een scooter vandoor.

Het slachtoffer fietste over de Deurningerstraat en merkte dat hij daar gevolgd werd door een scooter. Toen hij in het fietstunneltje reed kwam de scooter, met daarop twee personen, naast hem rijden en dwongen hem tot stoppen. Eén van de mannen bedreigde het slachtoffer met iets dat op een vuurwapen leek. De andere man dwongen hem zijn geld af te geven. Toen het slachtoffer zijn geld had afgegeven, gingen de twee daders er op de scooter vandoor in de richting van het centrum van Hengelo. Van de daders is bekend dat ze beiden zwarte kleding droegen. Eén van hen droeg een zwarte helm, de ander een zwarte bivakmuts. Ze reden op een zwarte scooter.

Getuigenoproep
De politie vraagt eventuele getuigen die maandagnacht op de Deurningerstraat of bij het fietstunneltje iets hebben gezien, of iets die meer kunnen vertellen over deze twee straatrovers, zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.


comments powered by Disqus