Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Oude Hengeloseweg Borne

Het weer in Twente
Het is   5.8 °
Windrichting  ZZO


Buienradar

Scooter weggenomen, twee verdachten aangehouden

30-07-2016
Enschede - Scooter weggenomen in Enschede. Politie houdt twee mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij deze diefstal.

Op vrijdag 29 juli, omstreeks 21.00 uur krijgt de politie een melding dat er mogelijk een oranje scooter merk Piaggo aan het H.J. van Heekplein in Enschede zou zijn gestolen. De eigenaar van de scooter is een 38-jarige man uit Enschede. Op basis van getuigenverklaringen heeft de politie kort na de eerste melding twee verdachten kunnen aanhouden op de Haaksbergerstraat. Deze mannen van 39 en 42 jaar afkomstig uit Enschede zijn overgebracht naar het arrestantencentrum van de politie in Borne, waar zij zijn ingesloten. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij deze scooterdiefstal.

De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben dat met deze diefstal te maken kan hebben, o.a. over waar de oranje scooter zou kunnen zijn. Deze scooter is nog niet aangetroffen. Informatie is welkom via tel. 0900-8844, politie basisteam Enschede of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.


comments powered by Disqus