Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Arendshorst Losser

Het weer in Twente
Het is   12.6 °
Windrichting  NW


Buienradar

Gestolen fietsen terug via Marktplaats

27-07-2016
Enschede - Agenten hielden op 26 juli twee mannen van 31 en 33-jaar uit Enschede aan. De mannen worden verdacht van heling. Ze liepen tegen de lamp nadat ze de gestolen fietsen hadden aangeboden op Marktplaats.

De eigenaar van de eerste gestolen fiets zag dinsdagochtend 26 juli zijn fiets op Marktplaats verschijnen. Zijn fiets was al op 16 juli gestolen. Hierop belde hij de politie en werd een afspraak gemaakt met de verkoper om na te gaan of het de gestolen fiets was. Dit bleek het geval, waarna de agenten de 31-jarige man om 20:25 uur aanhielden aan de Aert van Neerstraat te Enschede. Achter de woning van de man stonden meerdere fietsen, twee van deze fietsen stonden als gestolen gesignaleerd.

De tweede fiets werd op 26 juli gestolen vanaf het Stationsplein te Enschede. De eigenaar van de fiets zag haar eigen fiets diezelfde middag op Marktplaats staan. Ook zij belde met de politie waarna ze een afspraak maakte met de verkoper om te controleren of het inderdaad om haar fiets ging. Ook dit was het geval, hierop hebben de agenten een 33 jarige man uit Enschede aangehouden aan de Roomweg te Enschede.


comments powered by Disqus