Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 BR gebouw Bekkevosweg Haaksbergen 054561 054152 054541

Het weer in Twente
Het is   2.7 °
Windrichting  NNW


Buienradar

Politie houdt twee personen aan voor betrokkenheid bij steekincident

21-07-2016
Oldenzaal - Agenten hielden op donderdag 21 juli een 41-jarige vrouw uit Hengelo en een 23-jarige man uit Hengelo aan na een steekincident bij het Hulsbeek in Oldenzaal. Daarbij raakte woensdagavond een 20-jarige man uit de gemeente Dinkelland gewond.

Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een melding dat na een ruzie iemand was gestoken bij het Hulsbeek. Direct gingen meerdere agenten ter plaatse. Op de parkeerplaats aan de Oude Almeloseweg troffen zij het slachtoffer en meerdere betrokkenen aan. Ambulancepersoneel behandelde de gewonde man ter plaatse aan een verwonding aan zijn arm. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De verdachten van het steekincident waren niet meer aanwezig op de plaats van het incident. Verschillende surveillerende agenten keken naar hen uit. Omstreeks 1.30 uur troffen agenten in een auto op de Goudstraat in Hengelo de 41-jarige vrouw aan. Zij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Omstreeks 4.45 uur meldde de 23-jarige man zich bij de politie. Hij werd op de Marathonlaan in Hengelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De twee verdachten zitten vast voor onderzoek.

De politie onderzoekt de aanleiding van het incident en de rol van de verschillende verdachten.


comments powered by Disqus