Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel N344 - Holterweg Bathmen

Het weer in Twente
Het is   12.3 °
Windrichting  NW


Buienradar

Man knijpt agente hard in haar bil

26-06-2016
Goor - Een agente in Goor heeft aangifte gedaan van aanranding en belediging door een man uit die plaats. De man is aangehouden.

Tijdens de school- en volksfeesten in Goor, op zaterdag 25 juni omstreeks 4.00 uur, surveilleerde een 23-jarige agente samen met haar collega’s over de Grotestraat in Goor . Daar werd zij zonder enige aanleiding en in aanwezigheid van het overige uitgaanspubliek hard in haar bil geknepen door een man. De man rende er daarna vandoor. De agente is de man achterna gerend, haalde hem in en heeft hem aangehouden. De man, 34 jaar uit Goor, verzette zich tijdens de aanhouding. De man is geboeid overgebracht naar het bureau. De politieagente heeft aangifte gedaan van aanranding en belediging. De man is na verhoor weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Het beleid van het openbaar ministerie is erop gericht dat personen die geweld uiten in de richting van bijv. politie- brandweer- en ambulancepersoneel, een hogere strafeis tegemoet kunnen zien


comments powered by Disqus