Laatse alarmmelding: P 2 BON-20 Natuurbrand (Inzet Hand Crew NB)Bijstand Drenthe 042306 059064

Het weer in Twente
Het is   14.9 °
Windrichting  O


Buienradar

Burgers houden inbrekers op heterdaad aan

14-06-2016
Overdinkel - Maandagmiddag omstreeks 16.45 uur hebben enkele burgers twee inbrekers ingerekend en overgedragen aan de politie. Het inbrekers-duo, een 19-jarige man uit Ermelo en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats hadden ingebroken in een woning aan de Willem Gamestraat in Overdinkel. Twee andere verdachten wisten te ontkomen en sloegen op de vlucht met hun auto. De auto werd later leeg aangetroffen in Gronau. De politie is op zoek naar hen en roept getuigen op zich te melden.

De vluchtauto met de twee verdachten werd gezien door een agent die aan het surveilleren was in Overdinkel. Hij zette de achtervolging in de richting van Glane. Zij weigerden te stoppen toen de agent een stopteken gaf. De verdachten in de vluchtauto staken de grens over naar Duitsland en lieten uiteindelijk hun auto achter in Gronau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


comments powered by Disqus