Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Rembrandtlaan Almelo

Het weer in Twente
Het is   6.3 °
Windrichting  WZW


Buienradar

Drie aanhoudingen tijdens actie tegen drugsoverlast

25-05-2016
Glanerbrug - Agenten hielden op dinsdag 24 mei drie mannen van 36, 39 en 57 jaar aan tijdens een inval in een drugspand aan de Cornelis Houtmanstraat in Glanerbrug. Ook werden twee vuurwapens en een gestolen fiets aangetroffen.

Al langere tijd is er sprake van drugsoverlast in Glanerbrug. Bewoners klagen hier over en tipten de politie met nuttige informatie over panden, personen en tijdstippen. Dit soort informatie leidde ertoe dat de politie de inval deed in de woning aan de Cornelis Houtmanstraat. De politie sluit niet uit dat er de komende tijd meer acties zijn om de drugsoverlast tegen te gaan.

Samen met bewoners drugsoverlast aanpakken
De gemeente Enschede en de politie zetten zich in om de drugsoverlast in de stad aan te pakken. De hulp van de bewoners is hierbij zeer belangrijk omdat zij het beste weten wat er zich in hun buurt afspeelt. Hoe meer informatie de politie krijgt, hoe gerichter de overlast kan worden aangepakt. Bewoners worden dan ook opgeroepen om verdachte situaties te blijven melden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Anoniem melden kan ook online via www.meldmisdaadanoniem.nl.


comments powered by Disqus