Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 OMS brandmelding Aveleijn Berflo-Es Thomasstraat Hengelo 051131

Het weer in Twente
Het is   9.4 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding

11-05-2016
Almelo - De politie heeft vanavond rond 21:00 uur een waarschuwingsschot gelost bij de arrestatie van een 46 jarige man uit Almelo. Dat gebeurde in de buurt van Landgoed Huize Almelo. De man had zich in de bosjes verstopt met een scooter, zijn voertuig stond als gestolen geregistreerd.

Agenten zaten al geruime tijd achter de man aan. Hij werd namelijk nog gezocht voor diefstal van twee andere scooters. Deze werden gisteren aangetroffen aan de Klimopstraat. De verdachte ging er toen samen met een medeverdachte vandoor. Daarnaast was bekend dat de man vermoedelijk in het bezit was van een vuurwapen.

De verdachte werd uiteindelijk gezien aan de Gravenallee door medewerkers van Stadstoezicht. Wederom ging hij er vandoor. Daarom werd politieassistentie gevraagd. Uiteindelijk loste één van de agenten een waarschuwingsschot. De man wilde niet stoppen en het leek alsof hij iets achter zijn jas verstopt had en dat wilde pakken. De man is uiteindelijk aangehouden, de scooter is in beslag genomen. Niemand raakte gewond.


comments powered by Disqus