Laatse alarmmelding: P 1 HV Assistentie ambu (Inzet Brw Alg: TAA1 Afhijsen RV) Hekselbrink Enschede 05GG01 054152 7544BV

Het weer in Twente
Het is   24.3 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Politie onderzoekt doodsoorzaak overleden man

08-05-2016
Almelo - Zaterdagavond 7 mei is een 22-jarige man uit Almelo overleden nadat hij onwel was geworden bij een sportvereniging aan de Maardijk. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd dus de politie is een onderzoek gestart.

De politie kreeg rond 18.30 uur een melding dat er iemand onwel was geraakt bij de kantine van een sportvereniging. De man is ter plaatse gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij is helaas overleden. Verder onderzoek en sectie op het lichaam van de overleden man moet uitwijzen wat de doodsoorzaak is. De politie is een onderzoek gestart omdat niet duidelijk is wat er precies is gebeurd. Getuigen zijn en worden gehoord. Voor de getuigen is slachtofferhulp ingeschakeld. Op dit moment wordt gekeken naar de rol van eventuele betrokkenen. Een 23-jarige man uit Almelo is aangehouden. Vanwege het onderzoek kan er op dit moment niet meer informatie worden gegeven.


comments powered by Disqus