Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel N344 - Holterweg Bathmen

Het weer in Twente
Het is   12.4 °
Windrichting  NW


Buienradar

Man aangehouden voor zware mishandeling

06-05-2016
Delden - Bij de politie kwam donderdag 5 mei omstreeks 20.40 uur een melding binnen over onenigheid aan de Nieuwstraat in Delden. De gealarmeerde agenten troffen een 67-jarige vrouw zwaargewond aan haar hoofd aan in haar woning.

De agenten hebben haar per ambulance laten overbrengen naar het ziekenhuis voor behandeling. De vrouw vertelde dat ze was mishandeld door een voormalig buurman. De man, een 32-jarige man, is daarop aangehouden door de politie. De man weigerde echter mee te gaan met de agenten en verzette zich hevig. Hij verzette zich zodanig dat een agent pepperspray gebruikte om de man onder controle te krijgen. De man is geboeid overgebracht naar het arrestanten-complex in Borne omdat hij wordt verdacht van poging doodslag/ zware mishandeling.


Man belemmert politieagenten tijdens aanhouding
Een andere man, een 48-jarige man uit Delden, belemmerde opzettelijk de politieagenten bij de aanhouding. Hij belette de doorgang voor de agenten en duwde hen weg. Deze man is ook aangehouden.

Vlaggen en wapens in beslag genomen
De agenten troffen ter plaatse, bij de woning van de vrouw, twee zogenaamde 'kriegsmarine vlaggen' en twee vuurwapens aan. De politie onderzoekt het hebben van deze vlaggen en wapens strafbaar zijn. De politie onderzoekt uiteraard wat de aanleiding en toedracht van de mishandeling is geweest. De 32-jarige man wordt in verzekering gesteld. De 48-jarige man wordt waarschijnlijk na verhoor vandaag in vrijheid gesteld.


comments powered by Disqus