Laatse alarmmelding: P 2 BTW-01 Liftopsluiting Enschedesestraat Hengelo OV 051131

Het weer in Twente
Het is   0.7 °
Windrichting  Z


Buienradar

Auto van alcoholmobilist in beslag genomen

07-04-2016
Denekamp - Politie zag een man rijden in een onverzekerd en niet gekeurde auto. Hij was onder invloed van alcohol en werd aangehouden.

Op woensdag 6 april omstreeks 10.15 uur zagen surveillerende agenten over de Johanninksweg in Denekamp een personenauto rijden. Toen ze de gegevens van de auto natrokken bleek dat het voertuig niet APK-gekeurd was. Tevens stond het voertuig als geschorst gesignaleerd. De tenaamgestelde van het voertuig bleek een recidivist met betrekking tot het rijden onder invloed van alcohol te zijn. Daarom gaven de agenten de bestuurder een stopteken. De bestuurder was een 58-jarige man uit Denekamp. Hij had geen rijbewijs omdat deze was ingenomen omdat hij eerder onder invloed van alcohol als bestuurder van een auto was aangehouden.

De agenten lieten de man blazen. Aangezien de blaastest aangaf dat hij alcohol had genuttigd werd hij aangehouden voor een blaastest op de ademanalyse op het politiebureau. Hier blies hij 465 ugl. De auto van de man werd tevens in beslag genomen omdat hij anders gewoon door blijft rijden. De auto is afgesleept. De man heeft op het bureau een verklaring afgelegd en is daarna in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt (weer) proces-verbaal opgemaakt.


comments powered by Disqus