Laatse alarmmelding: P 5 BTW-02 BR berm-/bosschage Brugstraat Almelo 053131

Het weer in Twente
Het is   2.6 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Duo aangehouden voor bezit GHB

01-04-2016
Vriezenveen - Een 30-jarige man uit Borne is in de nacht van donderdag op vrijdag 1 april aangehouden. Hij wordt verdacht van het rijden onder invloed van GHB en omdat hij in het bezit was van GHB. Een 54-jarige vrouw die bij hem in de auto zat is eveneens aangehouden voor het in het bezit hebben van GHB.

Agenten zagen even voor middernacht op de Rozenstraat in Westerhaar een personenauto rijden en wilden deze laten stoppen voor een controle. Ze gaven een stopteken, maar de bestuurder van de auto negeerde dit en reed de N36 in de richting van Vriezenveen op. De man reed slingerend en op het midden van de weg. Om de aandacht van de bestuurder te trekken maakten de agenten gebruik van zwaailicht en sirene. Na enige tijd stopte de bestuurder op een parkeerhaven aan de linkerkant van de weg.

Agenten zagen dat de bestuurder mogelijk onder invloed van verdovende middelen was. Een 54-jarige vrouw uit Almelo die ook in de auto zat bleek in het bezit te zijn van GHB. In de auto werden enkele flesjes met GHB aangetroffen. De man en vrouw zijn aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Van de man is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is over enige tijd bekend. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek.


comments powered by Disqus