Laatse alarmmelding: P 2 BTW-02 BR berm-/bosschage Afrit N36 Re - AADORP Almelo 055541

Het weer in Twente
Het is   24.0 °
Windrichting  OZO


Buienradar

Jongen mishandeld omgeving Rietstation, getuigen gezocht

28-03-2016
Almelo - Op zaterdag 26 maart rond 01:30 uur werden agenten gestuurd naar de Deldensestraat. Daar zou een onbekende bebloede jongeman hebben aangebeld bij melder.

De jongen gaf aan mishandeld te zijn en vroeg melder 112 te bellen. Het volgende moment zakte hij voor de deur van melder in elkaar. Agenten troffen de jongen buiten bewustzijn en met verwondingen in zijn gezicht aan. In de ambulance kwam de 16 jarige jongen gelukkig weer bij. Hij gaf aan in elkaar te zijn geslagen door een groep jongens ter hoogte van het Rietstation. Vervolgens zou men hem in een auto getrokken hebben. Uiteindelijk lukte het de jongen naar eigen zeggen om de auto, mogelijk een zwarte Ford, weer uit te komen.

De jongen was door de mishandeling een behoorlijk stuk van de film kwijt en kon daardoor weinig details geven over de personen die hem mishandeld zouden hebben. Een van de mannen zou een buitenlands uiterlijk hebben, tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en een petje en een zwarte jas dragen. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Bent u getuige geweest van de mishandeling? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.


comments powered by Disqus