Laatse alarmmelding: P 2 BTW-02 BR berm-/bosschage Afrit N36 Re - AADORP Almelo 055541

Het weer in Twente
Het is   23.4 °
Windrichting  OZO


Buienradar

Politie zoekt getuigen van insluipingen/inbraken

26-03-2016
Hengelo - Op vrijdagavond 25 maart ontving de politie meerdere meldingen van (poging) tot insluiping en inbraak. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen die een of meer van de onderstaande personen in de omgeving van de Otto Klempererstraat en de Piet Heinstraat heeft gezien in de tijdsperiode tussen 19:45 en 22:00 uur. Mogelijk dat de vrouwen in de omgeving in een auto zijn gestapt.

Eerste melding Otto Klempererstraat
Aan de Otto Klempererstraat had een vrouw de deur open gedaan voor een vrouw die vertelde dat zij van een zorginstelling was. Op een gegeven moment had de vrouw argwaan gekregen doordat zij andere vrouwen in haar woning zag lopen. Vervolgens had de vrouw de drie vrouwen uit de woning gewerkt. Later bleek er een portemonnee met inhoud te zijn weggenomen.

De vrouwen hadden het volgende signalement:

Vrouw 1
Vrouw van 25 a 30 jaar oud, mediterraan uiterlijk. De vrouw had een smal gezicht en een mager postuur. De vrouw had lang donker haar en een mediterraan uiterlijk. Zij droeg een smalle donkere broek, glinsterende oorbellen, een donkere leren jas. De vrouw sprak zuiver Nederlands zonder accent.

Vrouw 2
Vrouw van 25 a 30 jaar oud, mediterraan uiterlijk. De vrouw had een smal gezicht en een mager postuur, Zij had lang donker haar en een mediterraan uiterlijk. Zij droeg een donkere broek en een donkere leren jas.

Vrouw 3
Vrouw van ongeveer 50 jaar. De vrouw had een opgestoken (knotje) en donker haar en een mediterraan uiterlijk. Zij droeg een lange jas met een lange rok en had een dik postuur.

Tweede melding Otto Klempererstraat
Vervolgens kwam er een melding uit dezelfde straat dat een vrouw bij een vrouw had geprobeerd binnen te dringen met dezelfde smoes. Maar de bewoonster vertrouwde het niet want zij had geen contract bij de instelling waar de vrouw bij zei te werken.

Signalement

Vrouw van ongeveer begin 20 met lang donker haar met slag, donkere ogen, dunne zwarte wenkbrauwen. Mediterraan uiterlijk. De vrouw had een smal gezicht, was ongeveer 1.65 meter lang en had een normaal postuur. Zij sprak accentloos, vloeiend Nederlands,

Piet Heinstraat
Bij een appartement aan de Piet Heinstraat zag een vrouw op een gegeven moment een vrouw bij haar in de badkamer staan. De vrouw ging er vervolgens vandoor. Bij een ander appartement aan de Piet Heinstraat werd er ingebroken. Er werden sieraden en geld weggenomen.

Signalement

Vrouw met donker krullend haar en mager postuur. Leeftijd tussen de 35 en 40 jaar, verzorgd uiterlijk.

Beschikt u over informatie die de politie mogelijk kan helpen? Belt u dan met 0900-8844. Of geef anoniem uw melding door via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


comments powered by Disqus