Laatse alarmmelding: Verkeersstremming N36 Re - Bedrijvenparksingel 4,5 Almelo

Het weer in Twente
Het is   2.8 °
Windrichting  WZW


Buienradar

Hennepkwekerijen ontruimd

25-03-2016
Goor, Haaksbergen, Denekamp - Op donderdag 24 maart werden in Goor, Haaksbergen en Denekamp hennepkwekerijen aangetroffen en ontruimd.

Goor
Naar aanleiding van een onderzoek werd een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Borghoeksweg in Goor. In het pand werden 288 hennepplanten en de benodigde apparatuur in beslag genomen. De stroom werd illegaal afgetapt.
In opdracht van de Officier van Justitie werden de planten en apparatuur vernietigd. Ook werd een voertuig van een van de verdachten in beslag genomen. Twee EnschedeŽrs (31 en 35 jaar) zijn aangehouden.

Haaksbergen
In een woning aan de Schoolkaterdijk werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Er werden ruim 400 hennepplanten aangetroffen. De planten en de benodigde apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt. Hierbij was een dusdanige gevaarlijke situatie ontstaan, dat de stroom in het gehele straat tijdelijk moest worden afgesloten om een veilige werksituatie te creŽren. De 68-jarige bewoner is aangehouden en is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Ook is het voertuig van de verdachte in beslag genomen.

Denekamp
Naar aanleiding van een onderzoek een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Brinkstraat in Denekamp. In de woning werden 800 hennepplanten en 400 stekjes en de benodigde apparatuur in beslag genomen. In opdracht van de Officier van Justitie werden de planten en apparatuur vernietigd. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij.


Meer nieuws van 112 Goor, Haaksbergen, Denekamp

comments powered by Disqus