Laatse alarmmelding: P 2 BTW-02 BR berm-/bosschage Afrit N36 Re - AADORP Almelo 055541

Het weer in Twente
Het is   23.4 °
Windrichting  OZO


Buienradar

Bloedspoor verraadt verdachte

17-03-2016
Almelo - Op dinsdag 15 maart kwam er bij de politie melding binnen van vernieling van een ruit van een winkel aan de Rosa Luxemburgstraat. De zoektocht naar de verdachte bleek niet zon hele opgave voor de agenten. Blijkbaar had de verdachte zich behoorlijk verwond bij de vernieling. Er liep namelijk een groot bloedspoor langs de Rosa Luxemburgstraat.

Kort daarop kwam er een tweede melding binnen. Aan de Westerstraat zou een man op straat zitten met een mogelijke slagaderlijke bloeding. Het optelsommetje kon toen dus gauw worden gemaakt. Aan de Westerstraat troffen agenten een 29 jarige man aan met een enorme wond op zijn enkel, hoewel het geen slagaderlijke bloeding betrof.

De man was onder invloed en vervelend in de richting van de hulpverleners. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Ongeveer een uur nadat hij was overgebracht naar het ziekenhuis, werd daar politieassistentie verzocht omdat de man wederom vervelend en dreigend was, nu in de richting van het ziekenhuispersoneel. Uiteindelijk is hij onder narcose gebracht en geopereerd aan zijn verwonding. Hij zal later worden uitgenodigd aan het bureau om een verklaring af te leggen over de vernieling.


comments powered by Disqus