Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Ypeloweg Enter

Het weer in Twente
Het is   14.2 °
Windrichting  ZZO


Buienradar

Wederom inbraak tankstation

14-06-2011
Enschede - Zondagnacht 12 juni omstreeks 03.55 uur is wederom ingebroken in het tankstation aan de Buurserstraat. Ook bij deze inbraak is een grote hoeveelheid sigaretten ontvreemd.

Politie Twente, team Enschede Zuid is gelijk een onderzoek gestart en vermoedt dat het om dezelfde daders gaat die in april jl. in het tankstation hebben ingebroken (zie onderstaand persbericht).
Tijdens de inbraak is een soortgelijke Volkswagen Golf bij het tankstation gezien, waaruit drie mannen stappen. Eén van de mannen blijft op de uitkijk staan terwijl de andere twee in de shop inbreken.
Het signalement van de mannen:
De man die op de uitkijk staat is geheel in het donker gekleed. Van de andere twee is bekend dat één een zwarte cap op had, met een witte sjaal voor zijn gezicht. Hij droeg donkere kleding en witte sportschoenen. De andere had een zwarte bivakmuts op, droeg een grijs jack met capuchon en donkere kleding en schoenen.

Heeft u informatie die bij kan dragen aan het oplossen van deze inbraken, neemt u dan contact op met 0900-8844 of anoniem via Bel M 0800-7000.
(2011055313)

Persbericht van 14 april:
Inbraak tankstation
Enschede
In de vroege ochtend van vrijdag 15 april is een inbraak gepleegd in een tankstation aan de Buurserstraat.

Omstreeks 03.45 kreeg Politie Twente melding dat het alarm afging van het tankstation. Ter plaatse bleek een toegangsdeur te zijn geforceerd en was er een hoeveelheid sigaretten weggenomen.
Uit de beelden van de bewakingscamera’s kwam naar voren dat de verdachten drie mannen zijn en in een Volkswagen Golf, type 6, nieuw model met opvallende velgen reden.

Het signalement van de mannen:
• Drie jongemannen
• Nederlands uiterlijk
• 1.70 à 1.80 m. lang
• Eén van de mannen droeg een jas met een opvallende bontkraag

Wellicht zijn er mensen die iets weten of hebben gezien van dit voorval of die de auto hebben zien rijden. Zij worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, team Enschede Zuid: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.comments powered by Disqus