Laatse alarmmelding: VOA svp bellen met OC Hengelo

Het weer in Twente
Het is   6.7 °
Windrichting  ZZO


Buienradar

Jassendief door burgers aangehouden

18-02-2016
Almelo - Een 51-jarige man uit Rotterdam is gisteren, 17 februari 2016, aangehouden door personeel van een kledingzaak in Almelo. De man was herkend als zijnde de man die verdacht wordt van kledingdiefstallen uit een modezaak in Almelo en twee zaken in Borne. De politie heeft de man opgesloten in het politie-arrestantencentrum in Borne.

De man wordt onder andere verdacht van de diefstallen die hebben plaatsgevonden op 24 oktober en 2 november 2015 bij een kledingzaak in Borne. Daar werden twee jassen van het merk Paul & Shark gestolen. De bewakingsbeelden waar de verdachte man op stond werden uitgezonden op donderdag 17 december in het opsporingsprogramma ‘Onder de Loep’. Na de uitzending kwamen er bij de politie diverse tips van getuigen. De man wordt ook verdacht van diefstal van kleding vorige week bij een zaak in Almelo en op 23 januari 2016 een andere modezaak in Borne. De politie onderzoekt tevens of hij nog meer strafbare feiten heeft gepleegd.

Tijdens het fouilleren van de man bleek dat hij een korset onder zijn jas aan had. Het vermoeden is dat hij daar de gestolen kleding achter stopte voordat hij de winkel verliet.


comments powered by Disqus