Laatse alarmmelding: VOA svp bellen met OC Hengelo

Het weer in Twente
Het is   6.7 °
Windrichting  ZZO


Buienradar

10-jarig meisje gewond na ongeval

14-02-2016
Almelo - Een 10-jarig meisje uit Almelo is zaterdag gewond geraakt nadat zij geschept werd door een automobilist. De automobilist reed na het ongeval door. Hij is later aangehouden.

Het meisje fietste rond 20.45 uur op de Van Rechteren Limpburgsingel in Almelo. Ze stak de weg over toen zij groen licht kreeg. Bij het oversteken werd zij geschept door een auto. Ze kwam op hierdoor op het wegdek terecht en raakte gewond.

De automobilist reed na het ongeval door. Op aanwijzingen van getuigen kon de auto korte tijd later op de Henriėtte Roland Holstlaan worden gestopt. De bestuurder, een 34-jarige Schot, is direct aangehouden. De man bleek onder invloed van alcohol (830 ug/l). Zijn bijrijder, een 46-jarige Schot werd aangehouden omdat hij geen geldig legitimatiebewijs kon tonen. Uit getuigenverklaringen blijkt dat de Schot vermoedelijk door rood licht is gereden.

Het meisje is naar het ziekenhuis vervoerd. Ze heeft door het ongeval een hersenschudding opgelopen. Tegen de Schot zal proces-verbaal worden opgemaakt.


comments powered by Disqus