Laatse alarmmelding: Verkeersstremming N347 11,2 Goor

Het weer in Twente
Het is   22.1 °
Windrichting  O


Buienradar

Man meldt zich na tonen bewakingsbeelden in Onder de Loep

15-01-2016
Hengelo - In het programma Onder de Loep van donderdag 14 januari 2015 werden nieuwe bewakingsbeelden getoond van drie mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de inbraak bij de Mediamarkt.

De derde man die werd getoond heeft zich gisteravond na de uitzending gemeld. Vandaag is hij nader gehoord door de politie. Zijn identiteit is bij de politie bekend en hij is niet, blijkt nu, bij de inbraak in de Mediamarkt betrokken. Zijn foto en de beelden waarop hij stond zijn van internet door de politie verwijderd.

De politie wil graag de identiteit van de andere twee mannen weten. Deze mannen staan ook samen met nog twee onbekende mannen op de bewakingsbeelden van de Intersport waar ze op 12 december aanwezig waren.

Deze mannen worden verdacht van betrokkenheid bij een lucratieve inbraak bij de Mediamarkt op 13 december. De inbrekers hadden zich goed voorbereid en wisten de bewakingscamera’s van de Mediamarkt zelf te omzeilen. Ze stalen meer dan 600 telefoons met een waarde van 325.000 euro. Wie (her)kent de vier mannen op de bewakingsbeelden? Ze spraken onderling een Slavische taal maar mogelijk weet iemand waar deze mannen verblijven of hebben verbleven?


comments powered by Disqus