Laatse alarmmelding: Activering

Het weer in Twente
Het is   2.1 °
Windrichting  NW


Buienradar

Mishandeling bij discotheek, politie zoekt getuigen

26-12-2015
Markelo - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op de parkeerplaats van een discotheek aan de Oude Rijssenseweg. Een 25-jarige man uit Zelhem werd in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 december rond 3.10 uur geschopt en geslagen. Agenten hebben vier verdachten aangehouden. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.

Rond 3.10 uur werd gemeld dat een 25-jarige man uit Zelhem was mishandeld. Getuigen vertelden dat het slachtoffer een woordenwisseling had gehad met één van de verdachten, een 21-jarige man uit Neede. Daarna werd hij volgens de getuigen geschopt en geslagen. Er zijn in totaal vier verdachten aangehouden, drie mannen van 21 jaar en een 18-jarige man uit Neede. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en wil daarvoor graag nog meer getuigen spreken. Mensen die rond 3.10 uur getuige waren van de mishandeling en nog niet hebben gesproken met de politie worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.


comments powered by Disqus