Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Rembrandtlaan Almelo

Het weer in Twente
Het is   6.3 °
Windrichting  WZW


Buienradar

Doorzoekingen en aanhoudingen in drugsonderzoek

09-04-2015
Rijssen - De politie heeft op woensdag 8 april drie woningen in Rijssen doorzocht. Aanleiding waren signalen dat er in de gemeente Rijssen-Holten drugs werd gedeald. Twee mannen van 26 en 47 jaar uit Rijssen werden aangehouden op verdenking van drugs dealen.

Al langere tijd kreeg de politie signalen dat er in de gemeente werd gedeald in soft- en harddrugs. Ook aan minderjarigen zou drugs worden verkocht. Daarnaast waren er signalen van intimidatie en bedreiging. Vandaar dat OM en politie een onderzoek zijn gestart om deze vorm van criminaliteit een halt toe te roepen.

Uit het onderzoek kwamen de drie adressen en de twee verdachten naar voren. Ook werden klanten van de drugsdealers getraceerd. Tijdens de doorzoekingen afgelopen woensdag werd geen drugs aangetroffen. Wel werd een groot aantal gegevensdragers in beslag genomen. Deze worden onderzocht op relevante informatie. De twee aangehouden mannen worden gehoord over hun betrokkenheid bij het dealen van drugs. Overigens wordt het onderzoek nog voortgezet. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.


comments powered by Disqus