Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 HV weg materieel (gekant./op kop) (vrachtwagen) Afinkstraat Westerval Enschede 054171

Het weer in Twente
Het is   14.5 °
Windrichting  ONO


Buienradar

Diefstal scootmobiel

31-05-2011
Hengelo - Op maandag 30 mei omstreeks 19.15 uur werd uit een bejaardenflat aan de Backenhagenlaan een scootmobiel weggenomen.

Een 91-jarige vrouw uit Hengelo werd slachtoffer van een brutale diefstal. Haar scootmobiel stond in de gang bij haar woning. Gezien is dat haar scootmobiel door meerdere jongens is meegenomen.
Door de politie werd een burgernetactie opgestart Ondanks enkele tips is de scootmobiel tot op heden nog niet teruggevonden.
Als u de driewielige scootmobiel, merk Luna, kleur blauw, met daarbij enkele knapen ziet, belt u dan met de politie 0900-8844.
De centralist van de meldkamer van de politie start, na een melding van bijvoorbeeld een inbraak of een vermist kind, een Burgernetactie op. Dit gebeurt op basis van een goed signalement. De Burgernetdeelnemers krijgen een ingesproken bericht via de (mobiele)telefoon of een tekstbericht per SMS met het verzoek uit te kijken naar een duidelijk omschreven persoon of voertuig. Gewoon vanuit de eigen woning, op straat of vanaf de werkplek. Na afloop ontvangen alle ingeschakelde Burgernetdeelnemers een bericht over de afloop van de actie.

Elke inwoner (16 jaar of ouder) van Hengelo kan zich aanmelden. Ook als u niet in Hengelo woont, maar er wel werkt, kunt u zich aanmelden op uw werkadres. U kunt zich aanmelden met uw mobiele telefoon en/of vaste telefoon.

Aanmelden kan via internet: www.burgernet.nl


comments powered by Disqus