Laatse alarmmelding: Activering

Het weer in Twente
Het is   2.1 °
Windrichting  NW


Buienradar

Diefstal vergeten tas opgelost

17-10-2014
Hengelo - De politie heeft 15 oktober twee personen aangehouden voor het ontvreemden van een tas vanaf het terras aan de Markt in Hengelo op 6 oktober jl. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Op 6 oktober rond 16.30 uur verlaat een Hengeloos echtpaar (70 en 72 jaar) het terras aan de Markt nadat zij iets genuttigd hebben. Niet veel later ontdekt de vrouw dat zij haar tas vergeten is. Weer aangekomen op het terras vragen zij een man en een vrouw die aan een naastgelegen tafel zitten of zij misschien een tas hebben zien staan. Hierop krijgt zij van hen een ontkennend antwoord. Ook blijkt de tas niet te zijn afgegeven bij de medewerkers. Gealarmeerde agenten starten een onderzoek nadat is gebleken dat een getuige heeft gezien dat de man en vrouw van het naastgelegen tafeltje, toch de tas hebben meegenomen.

Uit dit onderzoek zijn een 51-jarige vrouw uit Albergen en een 53-jarige man uit Almelo als verdachten naar voren gekomen. Zij zijn aangehouden voor verhoor en inmiddels weer in vrijheid gesteld. Zij mogen zich voor de rechter verantwoorden.


comments powered by Disqus