Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 HV weg materieel (gekant./op kop) (vrachtwagen) Afinkstraat Westerval Enschede 054171

Het weer in Twente
Het is   14.4 °
Windrichting  ONO


Buienradar

Aanhoudingen voor vernieling auto’s

23-02-2014
Hengelo, Oldenzaal - In Hengelo en Oldenzaal werden in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari zes jongens aangehouden wegens het vernielen van auto’s. De vernielingen vonden plaats op de Badhuisstraat in Hengelo en de Spoorstraat in Oldenzaal.

In Hengelo kreeg de politie een melding dat twee jongens spiegels van auto’s trapten op de Badhuisstraat. Een bewoner die omstreeks 23.00 uur lawaai hoorde, liep naar buiten en zag twee jongens wegfietsen bij een auto. Hij rende achter ze aan en zag dat de jongens probeerden om bij verschillende auto’s de spiegels eraf te trappen. Op de Oelerweg haalde de man hen in en dwong ze tot stoppen. Agenten hielden vervolgens de 17- en 18-jarige jongens uit Hengelo aan.

In Oldenzaal kreeg de politie omstreeks 4.00 uur een melding dat vier personen een autoruit hadden vernield op de Spoorstraat. Toegesnelde agenten hielden binnen een half uur op de Wilhelminastraat en de Oldenzaalsestraat in Losser twee verdachten aan. Het betreft een 18-jarige jongen uit Enschede en een 20-jarige jongen uit Losser. De andere twee verdachten werden omstreeks 5.30 uur aangehouden in Losser en op de Oldenzaalsestraat in Enschede. Dit betreft een 18-jarige jongen uit Losser en een 19-jarige jongen uit Enschede. De vier zijn overgebracht naar het arrestantencentrum voor nader onderzoek.


Meer nieuws van 112 Hengelo, Oldenzaal

comments powered by Disqus