Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel N332 Li 18,5 Holten

Het weer in Twente
Het is   25.3 °
Windrichting  NNW


Buienradar

AlmeloŽr gewond na overlopen inbreker

05-12-2013
Almelo - Een 61-jarige bewoner van de Bachlaan raakte woensdagavond 4 december gewond toen hij bij thuiskomst een inbreker overliep en er een worsteling ontstond. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis en de dief is er met sieraden vandoor gegaan. Het politieonderzoek heeft nog geen aanhouding opgeleverd.

Gestommel
De man kwam even 19.00 uur thuis en hoorde boven gestommel. Toen hij ging kijken kwam hij oog in oog met een inbreker te staan. Er ontstond een worsteling, waarbij de AlmeloŽr gewond raakte aan zijn hoofd.

Ziekenhuis
De inbreker zag kans om te vluchten en bleek later in elk geval sieraden te hebben gestolen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Politeonderzoek
De politie stelde direct een buurtonderzoek in en verstuurde een twitterbericht met een signalement van de verdachte. De technische recherche heeft in de woning een sporenonderzoek ingesteld.

Signalement
De inbreker, die na het forceren van een raam is binnengekomen, voldoet aan het volgende signalement: hij wordt op ongeveer 20 jaar geschat, getint uiterlijk, 1.80 m, normaal postuur, kort donker haar met lange bakkebaarden. Hij had een leren jasje en een vale spijkerbroek aan. Tips zijn welkom via 0900 Ė 8844.


comments powered by Disqus