Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Stadionlaan Almelo

Het weer in Twente
Het is   22.1 °
Windrichting  O


Buienradar

Brand met dodelijk slachtoffer in Diepenheim

23-11-2013
Diepenheim - Rond 03.48 uur kwam bij de brandweer de melding binnen van een keukenbrand in een woning aan de Lindelaan in Diepenheim. Toen de brandweer ter plaatse kwam hadden omwonenden al een kind uit de woning gehaald. De brandweer heeft daarna de vrouw uit de woning gehaald. Er is direct begonnen met reanimatie. Beide slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is overleden. Enkele omwonenden hebben rook ingeademd bij de redding. Zij zijn onderzocht door het ambulancepersoneel maar konden na controle weer naar huis.

Ook waren in de woning twee honden en enkele slangen aanwezig. De honden hebben de brand niet overleefd. De slangen zijn veilig uit de woning gehaald en worden door de dierenambulance opgevangen.
De brandweer had de keukenbrand snel onder controle. De brand is beperkt gebleven tot de keuken. De rest van de woning heeft wel rookschade. Naastliggende woning heeft ook lichte rookschade opgelopen.
Brandweer en Politie zullen nader onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

UPDATE: 17:12 uur
Uit het onderzoek door Politie en Brandweer is gekomen dat de brand in Diepenheim is ontstaan door de oververhitte frituurpan. Bij de brand in Diepenheim is de vrouw overleden door rookvergiftiging. Er zijn geen strafbare feiten geconstateerd.


comments powered by Disqus