Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Zomerweg Goor

Het weer in Twente
Het is   4.3 °
Windrichting  NW


Buienradar

Getuigen zware mishandeling gezocht

19-08-2013
Saasveld - In de nacht van zondag 18 op maandag 19 augustus werd een 20-jarige HengeloŽr zwaar mishandeld op de Gravenallee in Saasveld. De politie zoekt getuigen.

De HengeloŽr fietste omstreeks 03.30 uur op de Gravenallee in Saasveld. Hij kwam vanaf een horecagelegenheid in Saasveld en fietste alleen richting Hengelo. Hij verklaarde plotseling door drie jongens van de fiets te zijn getrapt. Vervolgens bleven de drie jongens hem schoppen, tot hij uiteindelijk in een naastgelegen sloot viel. Terwijl hij probeerde uit de sloot te kruipen, werd hij telkens teruggeschopt. Toen de jongens schrokken van een geluid, gingen ze er vandoor. De HengeloŽr is teruggelopen naar de horecagelegenheid in Saasveld, waar hij door een ambulance is opgehaald om met onbekend letsel naar een ziekenhuis te worden gebracht.

De HengeloŽr gaf het volgende signalement op van het drietal:

Drie blanke jongens van ca. 17-19 jaar oud;
Twee jongens hadden kort, zwart haar en waren ongeveer 1.80m. lang;
De derde jongen had bruin haar en was kleiner, ongeveer 1.70m. lang.
Mensen die iets hebben gezien van de mishandeling of die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.


comments powered by Disqus