Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel Rembrandtlaan Almelo

Het weer in Twente
Het is   6.8 °
Windrichting  WZW


Buienradar

Twee personen aangehouden na ongeval op A35

08-08-2013
Hengelo - Op de A35 vond woensdagmorgen 7 augustus om 10.40 uur een ongeval plaats. Hierbij raakte een 45-jarige man uit Roodeschool gewond. Twee betrokkenen die de plaats ongeval hadden verlaten, zijn aangehouden.

Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij één auto op de kop in een naastgelegen sloot aan. Een tweede auto stond tegen de vangrail in de middenberm. De bestuurder van de auto die in de sloot was beland, een 45-jarige man uit Roodeschool, was zelf uit de auto gekomen. Hij is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De twee inzittenden van de auto die in de middenberm terecht was gekomen, waren spoorloos. Getuigen hadden gezien dat de twee de snelweg verlieten via de bosschages.

In verzekering
Korte tijd later werden de twee betrokkenen bij een horecagelegenheid aan de Haaksbergerstraat in Hengelo aangetroffen. Zij zijn aangehouden voor het verlaten plaats ongeval en zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het gaat om twee mannen van 36 en 33 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


comments powered by Disqus