Laatse alarmmelding: Graag contact OC Hengelo

Het weer in Twente
Het is   -2.1 °
Windrichting  ZO


Buienradar

Oplichter aangehouden

17-04-2013
Twente - Maandag 15 april is een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die wordt verdacht van oplichting. Hij zou bij meerdere autobedrijven auto’s hebben verduisterd.

Verduistering van auto's
De man wordt verdacht van meerdere oplichtingszaken, gepleegd in oktober en november 2012 en in januari 2013. De man zou auto’s hebben gekocht bij verschillende garagebedrijven, deze op zijn naam hebben laten zetten en ze vervolgens nooit hebben betaald. In totaal hebben vijf autobedrijven aangifte gedaan. Het gaat om bedrijven uit Enter, Hengelo, Holten, Hollandscheveld (DR) en Heesch (NB). Daarnaast heeft een bedrijf in Rijssen aangifte gedaan van een poging verduistering van een auto. De politie stelde een onderzoek in. De man bleek in de tussentijd in het buitenland te verblijven.

Voorgeleiding
Maandagmorgen 15 april heeft de 25-jarige man zichzelf bij de politie gemeld. Hij is aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De man wordt vandaag, woensdag 17 april, voorgeleid bij de Rechter-commissaris.


comments powered by Disqus