Laatse alarmmelding: Aanrijding letsel N332 Li 18,5 Holten

Het weer in Twente
Het is   25.3 °
Windrichting  NNW


Buienradar

Signalement voortvluchtige verdachte, neersteken politieagent

12-04-2013
Signalement voortvluchtige verdachte, neersteken politieagent
Borne - Vrijdag 12 april is een 38-jarige agent van Eenheid Oost-Nederland, district Twente neergestoken op de Von Bönninghausenstraat, door een 29-jarige man uit Enschede. De agent is buiten levensgevaar.

Rond 17.00 uur bezoeken twee agenten een woning aan de Von Bönninghausenstraat. Als de agenten bij de betreffende woning voor de deur staan, komt de verdachte naar buiten en belaagt de 38-jarige agent. Hierbij steekt hij de agent diverse malen en rent weg richting supermarkt. Direct wordt een grootscheepse zoekactie gestart, waarbij onder andere gebruik gemaakt wordt van een politiehelikopter en speurhonden.

Naar aanleiding van de burgernetactie en de tweets komen diverse tips binnen bij de politie. Tevens is zijn signalement met foto van de verdachte verspreid. Dit heeft helaas nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie is nog steeds op zoek naar de man.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar Abud Daoud (foto). De politie verzoekt om uit te kijken naar deze man. Hij wordt gezocht in verband met het steekincident in Borne, waarbij een agent gewond geraakt is. De man is verward en onberekenbaar. De man vormt vermoedelijk een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving. Als u de man ziet, onderneem zelf geen actie, maar bel direct 112.

Signalement:

- man
- lichtgetinte huidskleur
- 29 jaar
- donker, middellang haar
- droeg tijdens het incident spijkerbroek en lichtbruin T-shirt


2013/04-12/2162-1.jpg

Signalement voortvluchtige verdachte, neersteken politieagent

comments powered by Disqus