Laatse alarmmelding: graag ff bellen oc henegelo

Het weer in Twente
Het is   12.1 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Vrouw overvallen in woning

02-12-2012
Enschede - In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 december is een 88-jarige inwoonster van Enschede overvallen in haar woning aan de Varviksingel in Enschede. De politie is een onderzoek gestart.

Gemaskerde mannen
Omstreeks 03.00 uur werd de vrouw wakker. Zij zag toen twee gemaskerde personen in haar slaapkamer staan. De vrouw werd gemaand te blijven liggen, maar zij heeft zich hiertegen verzet. Kort daarna verlieten de twee personen de slaapkamer en vervolgens de woning. In ieder geval zijn sieraden buitgemaakt. De vrouw zocht direct na de overval hulp, door familie is de politie ingeschakeld. Omdat de vrouw haar bril en gehoorapparaat niet droeg, is alleen bekend dat de twee overvallers bivakmutsen droegen.

Getuigen
De politie is een onderzoek gestart. Uiteraard wil de politie graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 03.00 uur op de Varviksingel in Enschede. Mensen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht te bellen met het overvallenteam, bereikbaar op het telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via M. 0800-7000.


comments powered by Disqus