Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 (Middel BR) BR winkel Rijssensestraat Wierden 055461

Het weer in Twente
Het is   10.4 °
Windrichting  Z


Buienradar

Overlastcontroles in Enschede

08-11-2012
Enschede - Woensdag 7 november werden in en rond het centrum van Enschede meerdere controles gehouden. Deze controles vonden plaats na aanleiding van klachten van bewoners en winkeliers.

Tussen 09.10 uur en 11.45 uur werden er verkeerscontroles gehouden op de Rietmolenstraat, Hoogstraat, Javastraat, Oliemolensingel en de HB Blijdensteijnstraat. Hierbij werd onder meer gecontroleerd op het negeren van de geslotenverklaringen waarvoor er één bekeuring werd uitgeschreven. Daarnaast werden er bekeuringen uitgeschreven voor ondeugdelijke losbreekreminrichting, geen helm, geen rijbewijs.

Op verschillende plekken in en rond het centrum werd er gecontroleerd op overlast van zwervers, drugsoverlast en fietsendiefstallen. Op het Ariensplein zagen agenten twee mannen waarbij er iets werd overgegeven aan elkaar. De twee mannen, beiden 31 jaar en afkomstig uit Enschede, zijn vervolgens op de Ripperdastraat aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. Één van de verdachten probeerde hierbij te vluchten, maar kon iets verderop alsnog aangehouden worden. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de fiets.


comments powered by Disqus