Laatse alarmmelding: P 2 BON-20 Natuurbrand (Inzet Hand Crew NB)Bijstand Drenthe 042306 059064

Het weer in Twente
Het is   13.2 °
Windrichting  OZO


Buienradar

Verkeersruzie beŽindigd door vuurwapen, getuigen gezocht

08-07-2012
Enschede - Op 6 juli, rond 19.30 uur, fietsten twee jongens op de Boulevard 1945. Achter hen reden een vrouw op de fiets en een man in een scootmobiel. Deze mensen, personalia op dit moment nog niet vastgesteld, kregen een woordenwisseling over het al dan niet laten passeren van elkaar. Op enig moment ontstond er wat duw- en trekwerk tussen de betrokkenen, waarop een van de jongens zijn ouders belde. Die kwamen ter plaatse en de woordenwisseling zette zich voort, tot een moment waarop een zwarte auto naast de betrokkenen stopte.
Hieruit stapte een man die de ruzie beŽindigde door een op een vuurwapen gelijkend voorwerp te richten op de betrokkenen. Die gaan er bij het zien van het wapen vandoor.
De betrokkenen zeggen de man met het wapen niet te kennen en ook is niet duidelijk waarom hij zich met de verkeersruzie bemoeide.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen. Ze kunnen contact opnemen met de politie in Enschede op 0900-8844 of anoniem via Meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Signalement van de man: Nederlandse afkomst, zonnebankbruin, normaal postuur, droeg een groene cap met de klep naar achteren, kort kapsel.


comments powered by Disqus