Laatse alarmmelding: P 2 BTW-01 BR nacontrole Zeven Bosjes Almelo 053131

Het weer in Twente
Het is   13.2 °
Windrichting  ZZW


Buienradar

Woningbrekers op pad, politie zoekt getuigen

08-06-2012
Hengevelde - In Hengevelde zijn in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 juni in meerdere inbraken gepleegd.

Dorreweg
Omstreeks 02.00 uur werd de bewoonster van een woning aan de Dorreweg wakker van een geluid. Zij schonk hier verder geen aandacht aan, maar s ochtends bleek dat uit de schuur aan de achterzijde van de woning een zitmaaier ter waarde van circa 4.000 euro was weggenomen.

Haaksbergerstraat
Omstreeks 02.40 uur werden de bewoners van een woning aan de Haaksbergerstraat wakker, omdat het alarm afging bij hun bedrijf bij de woning. Op dat moment werd niks bijzonders opgemerkt, maar s ochtends werd toch geconstateerd dat s nacht was geprobeerd in te breken. De daders zijn niet binnen geweest, mogelijk zijn ze afgeschrikt door het alarm.

s Ochtends ontdekten de bewoners van een andere woning aan de Haaksbergerstraat dat was ingebroken in het kantoor van het bedrijf achter de woning. Het kantoor was doorzocht en er zijn een mobiele telefoon en geld weggenomen.

Goorsestraat
Omstreeks 03.15 uur werden de bewoners van een woning aan de Goorsestraat wakker van geluiden in de tuin. Buiten zagen zij twee mannen, n van hen scheen met een lamp naar binnen. De twee vluchtten weg op het moment dat ze worden opgemerkt. Ze zijn niet in de woning geweest.

De politie is direct een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met mensen die iets van deze (pogingen tot) woninginbraak of die wellicht iets verdachts hebben opgemerkt in Hengevelde in genoemde nacht. Zij worden verzocht contact op te nemen via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, team Hof van Twente, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.


comments powered by Disqus