Laatse alarmmelding: P 1 BTW-01 (Middel BR) BR winkel Rijssensestraat Wierden 055461

Het weer in Twente
Het is   9.3 °
Windrichting  Z


Buienradar

Jongen zwaar gewond bij mishandeling na Paasparty, getuigen gezocht

19-04-2012
Bentelo - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 april raakte een 18-jarige jongeman uit Enter zwaar gewond bij een mishandeling. Dit gebeurde na afloop van een paasparty in Bentelo. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 02.00 uur wilde de Entenaar met zijn vrienden per taxi naar huis gaan. Zij liepen richting de taxistandplaats op de Bentelosestraat. De taxi die de Entenaar en zijn vrienden wilden nemen, stond met de neus richting Delden en stond vrij vooraan in de rij om weg te rijden. Bij de taxi gekomen stapten zijn vrienden in. Toen de Entenaar nog buiten stond, kwam er een jongen bij staan. De Entenaar gaf aan dat de taxi al vol zat en kreeg daarop direct een vuistslag in zijn gezicht. Vervolgens ontstond een worsteling. Bij de mishandeling kwam de Entenaar ten val. Hierbij is hij zwaargewond geraakt. Hij is door de taxi thuisgebracht, maar heeft zich de volgende dag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen moeten laten behandelen. De jongeman bleek zwaargewond te zijn, het letsel bestond ondermeer uit een schedelbasisfractuur.
Donderdag 12 april heeft de Entenaar een aanvullende verklaring kunnen afleggen. In de dagen daarna zijn meerdere getuigen gehoord. De politie is op zoek naar meer getuigen van de mishandeling, omdat zij nog steeds op zoek is naar de man die de Entenaar mishandeld heeft.

Van hem is het volgende signalement bekend:
• Jongen met een Nederlands uiterlijk;
• Donkerblond, krullend haar;
• Ca. 1.80 m. lang, leeftijd tussen 18-20 jaar oud;
• Iets breed/gezet postuur.

Mensen die iets hebben gezien van de mishandeling, of die meer weten dat van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht zich te melden bij het rechercheteam Midden van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.


comments powered by Disqus